Een stedentrip naar een stad met een dierentuin is een leuke manier om te genieten van de stad en tegelijkertijd de wondere wereld van de dieren te ontdekken. TravelerTips selecteerde de leukste steden waar je ook een dierentuin kunt bezoeken.

Duitsland

De verborgen parel van Duitsland: Citytrip naar Bielefeld!

Een verrassende stedentrip? Ga naar Bielefeld. Deze Duitse stad is een van de oudste steden van het land en heeft een rijke geschiedenis. Bielefeld is een stad die je zeker…
Lees verder

Duitsland

De verborgen schatten van Chemnitz: een stedentrip vol avontuur!

Heb je zin in een stedentrip naar een Europese stad? Dan is Chemnitz in Duitsland een verrassende optie! Deze stad heeft veel te bieden, van historische bezienswaardigheden tot moderne attracties….
Lees verder

België

Citytrip Antwerpen

Een stedentrip naar Antwerpen kan een geweldige manier zijn om de culturele rijkdom van België te verkennen. Deze eeuwenoude stad is gelegen in het noorden van het land vlakbij de…
Lees verder

Duitsland

Stedentrip? Wat is er in Stuttgart

Een nog on ontdekte stad in Duitsland? Stuttgart! Een prachtige stad om te bezoeken tijdens een stedentrip. De stad staat bekend om haar rijke geschiedenis, culturele bezienswaardigheden en prachtige natuur….
Lees verder