Lekker weg in Nederland? Ontdek Nederland vanuit een nieuw perspectief. Er valt van alles te beleven in Nederland waar je je totaal niet bewust van bent. TravelerTips geeft je tips voor een vakantie of leuke stedentrip in Nederland.

Nederland

Dagje Enschede

De leukste stad van het oosten van het land is duidelijk Enschede. Deze studentenstad heeft niet alleen een geweldig aanbod aan grote en kleine winkels, het heeft meer! De gezelligste…
Lees verder

Nederland

Fietsvakantie in Nederland

Nederland is een fietsland bij uitstek. Je kunt er makkelijk en snel van A naar B komen, maar je kunt ook genieten van de mooie natuur en het unieke Landschap….
Lees verder

Toerist in Nederland

Een rijke geschiedenis, mooie natuur en gezellige steden. Dat is wat NEderland tot een ideaal vakantieland maakt! Combineer het met onze attracties en indrukwekkende musea, en je vraagt je af waarom mensen nog een vakantie naar een zonnig oord boeken?

Dagje Amsterdam?

Een van de populairste bezienswaardigheden in Nederland is Amsterdam, de hoofdstad van het land. Amsterdam staat bekend om zijn grachten, musea en gezellige cafe’s. Je kunt de stad ontdekken met een rondvaartboot of een fietstocht en genieten van de sfeer en de cultuur.

De Keukenhof is het grootste bloemenpark van Nederland. Het park is alleen geopend in de lente en biedt een prachtig kleurenspectakel met miljoenen bloemen. Bezoeken het park en geniet van de geuren en de kleuren.

Nederlandse natuur

Nederland heeft veel mooie natuurgebieden, zoals de Veluwe en de Drentsche Aa, die perfect zijn voor een dagje in de natuur. Als je erop les ontdek je ontelbaar veel wandel- en fietsroutes door heel het land.

Lekker eten en drinken

Geniet van typische Nederlandse gerechten, zoals pannenkoeken en kaas, en vergeet daarbij niet de lokale bieren en zelfs Nederlandse wijn. Door het hele land zijn er tal van leuke restaurants en cafe’s in om van het eten en drinken te genieten. Dus probeer eens een café in een andere stad!